Skip to content

FCS – Riga United 4:3(2:1)

4.04.2011

Hooajaeelsed mängud lõpetasime vaatamata lühikesele pingile võidukalt. Laupäeval Nõmme Kalju III kotti pistnud Riga United sai alistatud napi 4:3 paremusega, kuigi veel 15 minutit enne mängu lõppu oli seis veel 4:1. Mäng algas meie survega, mis päädis penaltiga, mille aga Silver suure kaarega üle värava saatis. Sellest innustunult läksid külalised peagi mängu juhtima, kui läbisööduga vabaks mängitud ründaja palli Raldost mööda lõi. Poolajale läksime aga siiski meie eduseisul, sest kõigepealt seadis viigi jalule Indrek, kui nurgalöögijärgselt kastis põrganud palli võrku saatis ning veidi hiljem näitas oma osavust Roger, kui täpse läbisöödu üle vastaste väravavahi tõstis. Teise poolaja algul lisas Roger veel ühe, lõpetades külmavereliselt kiire vasturünnaku. Meie neljanda ning ühtlasi mängu võiduvärava lõi Heins, kes nurgalöögijärgelt kastist välja tulnud palli võrku saatis. Oma osa oli siin ka Riia väravavahil, kes otse tema peale tulnud palli siis võrku suutis imeda. Pärast seda lasime aga jala ohtlikult sirgu ning vastane suutis 2 väravat tagasi lüüa, kuid õnneks sai mänguaeg enne otsa. Tänud külalistele ning ehk kohtume suvel veelgi. Heins ootab kohtumisi uue sõbraga kindlasti.

Mängust võtsid osa Raldo, Päärn, Alvin, Andrian, Siim, Kenneth, Silver, Heins, Martin, Indrek, Roger, Ain, Jasper. Väljaku kõrval oli korda pidamas rikas Austraalia onu.

Järgmine nädal aga juba meie 10. liigahooaja esimene mäng.

Kommentaarid suletud.