Skip to content

FCS – JK Kaitseliit Kalev II 2:4(0:2)

29.03.2011

Kolmandas hooajaeelses mängus kohtusime meeskonnaga, kelle duubliks me eeloleval hooajal oleme. Keskväljal oli meil lisaks kasutada ka Tallinna Kalevi grusiinist pallivõlur Tengiz Eteria, kes pärast vigastuspausi taas platsile kibeleb. Kohtumine möödus võrdsete heitluses, kus otsustavaks said meie kasutamate võimalused kombinerituna lihtsate eksimustega kaitses. Esimese poolaja keskel jäime vastaste kontrarünnakust kaotusseisu, mida suurendas viiv enne poolajavilet Taavi, kelle nurgalöök otse võrku lendas. Skoor oleks poolajal võinud aga palju ilusam olla, kui oleksime oma mitmed võimalused ära kasutanud. Teisel poolajal algul lõi Indrek ühe värava tagasi ning omasime taas mitmeid võimalusi, millest parim langes Tengizile, kes aga kahjuks ei suutnud kindlana näivat viigitabamust kirja saada. Meie võimaluse luhanud vastaste väravavaht avas kiirelt mängu ning vasturünnak kasutati oskuslikult ära ning viigiseisu asemel oli skooriks 1:3. Tengiz heastas aga oma eksimuse peagi, kui triblades kogu kaitseliini oma seljataha jättis ja palli tagumise posti äärde veeretas. Viiv enne mängu lõppu avanes meil taaskord viigivõimalus, kuid Defka ei suutnud 1-1 olukorras palli väravasse suunata ning vastaste poolt taaskord kiirelt ettemängitud pall leidis jälle tee meie väravasse. Autoriks taas Taavi, kes hooaja esimestes mängudes ka meid tugevdamas on.

Mängust võtsid osa: Raldo, Päärn, Henri, Andrian, Ken, Devil, Tengiz, Heins, Martin, Silver, Indrek, Kenneth, Jasper, Alvin ja Rain. Platsi kõrval olid teoreetiseerimas Rein, Taku ja Jaan. Lisaks tegi Heinsi pruut väljaku kõrvalt ka pilte, mida võiks meie kõigiga jagada.

1 kommentaar
  1. Devil püsilink

    klassiõde sul oli 1-1 olukord, asi oli palju keerulisem.

Kommentaarid suletud.