Skip to content

JK Piraaja – FCS 2:1(0:0)

16.03.2011

Hooaja esimese suure väljaku mängus pidime küll vastu võtma napi kaotuse, kuid näitasime sisukat mängu ning andsime tugevale vastasele kõva lahingu. Väravas paistis suurepäraste tõrjetega silma Raldo ning keskväljal liigutas osavalt palli võimalik täiendus Maarek, kellele lisandusid uutest mängijatest Keni vend Kennet ja Indrek. Uuest hooajast on tõenäoliselt liitumas ka pumpaja Alvin. Meeldejääva esituse pakkus ka Jasper, kes rabas vere ninast välja ning oli väga lähedal ka mängu skoori avamisele, kuid tema üritusele suutis vastaste väravavaht siiski ette jääda. Meie värava lõi Tõnis, kes sokutas väravasse tema enda esialgsest löögist tagasi tõrjutud palli, tehes seisuks 1:2.

Mängust võtsid osa: Raldo, Kennet, Rain, Andrian, Ken, Andrei, Maarek, Martin, Alvin, Roomet, Tõnis, Heins, Silver, Päärn, Jasper ja Indrek. Pingilt oli taktikaliste nõuannetega abiks Taku.

Kommentaarid suletud.